245,000 تومان
در انبار موجود نمی باشد
بازی آوانگارد یک بازی ایرانی است و شبیه سازی یک روز کاری 8 ساعته یک شرکت می باشد. این بازی برای کسانی که تقویت استراتژی های مالی، مدیریتی و هوش تجاری برایشان مهم است بسیار مناسب است. این بازی به دلیل جذابیتی که دارد از تکرار پذیری بالایی برخوردار است.
موضوع | , , |
---|---|
رده سنی | , |
تعداد بازیکن | , , , |
برند |
معرفی بازی فکری آوانگارد
بازی آوانگارد یک بازی ایرانی است و شبیه سازی یک روز کاری 8 ساعته یک شرکت می باشد و 8 راند دارد که هر راند بیانگر یک ساعت مفید کاری شرکت است. همچنین این بازی برای کسانی که تقویت استراتژی های مالی، مدیریتی و هوش تجاری برایشان مهم است بسیار مناسب است. این بازی به دلیل جذابیتی که دارد از تکرار پذیری بالایی برخوردار است.
در بازی رومیزی آوانگارد بازیکنان در نقش کارآفرینانی هستند که باید سعی کنند با جذب پرسنل، انجام فعالیت های مختلف و برگزاری رویدادها و … یک شرکت موفق بسازند و درآمدشان را افزایش دهند و عنوان شرکت برتر را بدست بیاورند.
داستان بازی آوانگارد
بازی آوانگارد با محوریت 4 شرکت قدرتمند انجام می شود. این شرکت ها بخش های مختلفی دارند که شامل 3 طبقه و 6 واحد هست که بازیکنان باید بر اساس استراتژی خود پرسنل شرکت را در این طبقات جای بدهند. مدیران این شرکت ها ( بازیکنان بازی ) باید برای استخدام نیروی های کارآزموده و توسعه فعالیت های شرکت تلاش کنند.
در ابتدای هر راند بازیکنان می بایست مخارج شرکت را محاسبه و پرداخت کند و با مابقی بودجه باقی مانده به فکر کسب محبوبیت بیشتر در بازار باشد. انجام بعضی از فعالیت ها در بازار مستلزم استخدام مدیر مربوط به همان کار می باشد.
چیدمان بازی آوانگارد
ابتدا هر بازیکن 1 کارت ارزیابی سازمان ، 3 مکعب پلاستیکی و 3 کارت های طبقات شرکت هم رنگ با کارت ارزیابی را بر میدارد. سپس کارت های نیروی انسانی و کارت های فعالیت را بُر میزنیم و 6 عدد کارت نیروی انسانی و 4 کارت فعالیت به طور تصادفی رو میکنیم.
کارت های طبقات به ترتیب شماره طبقه زیر هم چیده می شوند، 3 مکعب رنگی به ترتیب زیر روی کارت ارزیابی قرار میگیرند.
یک مکعب رنگی روی عدد 5 از ستون درآمد، یک مکعب رنگی روی عدد صفر از ستون حقوق ، یک مکعب رنگی روی اختلاف بین درآمد و حقوق در ستون سود (در شروع بازی عدد 5) و مکعب سفید هم روی ساعت اول کاری قرار می گیرد.
آشنایی با کارت های بازی فکری آوانگارد
1. صفحه ارزیابی سازمان بازی آوانگارد:
هر صفحه ارزیابی سازمان دارای سه بخش درآمد، حقوق و سود می باشد. سود از کم کردن حقوق از درآمد به دست می آید و در ابتدای هر دور بازی محاسبه شده و پس از آن صفر میشود.
در صورتی که مکعب رنگی به پایین ترین ردیف از هر کدام از ستون های صفحه ارزیابی برسد آن فاکتور دیگر تغییر نخواهد کرد ( مثلا اگر مکعب حقوق بازیکنی به عدد 30 برسد آن بازیکن دیگر اجازه استخدام نیروی جدید نخواهد داشت.
2. کارت های فعالیت بازی آوانگارد:
این کارت ها، فعالیت هایی هستند که بازیکنان در جهت افزایش محبوبیت خود میتوانند انجام دهند. برای برداشتن کارت فعالیت باید هزینه آن کارت از سود همان راند سازمان برداشته شود. همچنین برای انجام بعضی از فعالیت ها باید کارت نیروی مدیر ارشد و یا مدیر بازاریابی در سازمان وجود داشته باشد. با اضافه شدن یک کارت فعالیت به سازمان به میزان مشخص شده روی کارت محبوبیت و درآمد کسب خواهد شد.
نکته : درآمد حاصل از کارت های فعالیت فقط یک بار قابل اعمال است و در دوره بعد بازی اثری نخواهد داشت.
3. کارت های نیروی انسانی بازی آوانگارد:
هر یک از کارت های نیروی انسانی دو تخصص در دو نیمه خود دارند که در زمان جذب باید باید تصمیم بگیرید از کدام توانایی این فرد میخواهید استفاده نمایید. توضیحات و قابلیت های هر کارت نیروی انسانی روی آن نوشته شده است. پس از برداشتن هر کارت نیروی انسانی نیمه ی مهارت انتخاب نشده ی کارت را زیر کارت یکی از طبقات خود قرار دهید. همچنین جذب هر نیروی انسانی مبلغی را به عنوان حقوق به ستون حقوق های سازمان که در بالای کارت نوشته شده است اضافه میکند. استخدام نیروی انسانی مبلغی را هم به درآمد سازمان اضافه میکند که در ادامه توضیح میدهیم.
حقوق هر نیروی انسانی ثابت است اما درآمد حاصل از جذب نیرو ممکن است در طول یک دور بازی تغییر یابد.
هر بازیکن در کل بازی حق دارد فقط دوبار 2 کارت نیروی انسانی را بسوزاند و دو کارت جدید رو کند و هر دو کارت باید الزاما در یک دور بازی حذف شوند.
4. کارت صفحه ساعت کاری:
بازی در 8 دور انجام می شود که ساعت های کاری روی این کارت نشان دهنده این دورها هستند. با پایان هر دور بازی، مکعب سفید به دور بعدی انتقال می باید.
آموزش بازی آوانگارد:
از بین بازیکنان، یک نفر با نظر جمع بازی را شروع میکند و بازی در جهت عقربه های ساعت ادامه می یابد. هر بازیکن در نوبت خود باید دو کارت بردارد. این کارت ها باید از بین نیروی انسانی یا فعالیت و یا هر دو انتخاب شوند. بعد از برداشته شدن هر کارت یک کارت جایگزین آن خواهد شد. در این مرحله بازیکن درآمد ، حقوق و سود خود را محاسبه و اعمال میکند.
نحوه ساختن سازمان در بازی آوانگارد:
سازمان هر بازیکن حداکثر 3 طبقه و هر طبقه دارای 2 واحد است و هر واحد مختص یک تخصص است ( البته یک تخصص میتواند در چندین واحد قرار داشته باشد. ولی دو تخصص در یک واحد امکان پذیر نیست. )
ترتیب پر شدن واحد ها از پایین به بالاست و رنگ خط چاپ شده روی کارت نیروی انسانی مشخص میکند که کدام تخصص ها باید در یک واحد قرار بگیرند.
نکته مهم: در صورتی که بعد از پر شدن طبقه اول بخواهید از طبقات دوم و سپس سوم استفاده کنید حتما باید به ازای هر طبقه، یک نیروی فروش در سازمان خود داشته باشید. در غیر این صورت یک واحد درآمدی از شما کسر خواهد شد.
تخصص های مختلف نیروی های انسانی:
تولید: هر دو نیروی تولید که در کنار هم قرار بگیرند در هر دور یک واحد به درآمد بازیکن اضافه می شود. حقوق هر نیروی تولید یک واحد است که در ابتدای جذب وی، در قسمت حقوق مشخص می شود.یک نیروی تولید به تنهایی درآمدی را ایجاد نمیکند ولی حقوق خواهد گرفت.
کنترل کیفیت: در صورت قرار گرفتن یک نیروی کنترل کیفیت در کنار 2 نیروی تولید 2 امتیاز محبوبیت در انتهای بازی به همراه خواهد داشت. حقوق هر نیروی کنترل کیفیت 2 واحد است که در ابتدای جذب پرداخت می گردد ولی درآمدی ایجاد نمیکند.
فروش: حقوق هر نیروی فروش 2 واحد است که در ابتدای جذب پرداخت می گردد ولی درآمدی ایجاد نمیکند. وجود نیروی فروش برای جلوگیری از کسر درآمد ناشی از استفاده از طبقات 2 و 3 می باشد.
طراحی: حقوق هر نیروی طراحی 2 واحد است که در ابتدای جذب پرداخت می گردد و تنها در پایان دورهای 2، 4 6 و ابتدای دور هشتم 1 واحد درآمد ایجاد میکند.
ایده پردازی: تخصص ایده پردازی مکمل طراحی است. در صورت قرار گرفتن 2 نیروی ایده پردازی در کنار یک نیروی طراحی، یک واحد به درآمد در روزهای زوج اضافه میگردد. نیروی ایده پرداز حقوقی دریافت نمی کند.
کنترل پروژه: تخصص کنترل پروژه میتواند مکمل فروش یا طراح و ایده پرداز باشد. حقوق هر نیروی کنترل پروژه 2 واحد است که در ابتدای جذب پرداخت می گردد. در صورت قرار گیری در کنار دو نیروی فروش یک واحد درآمد در هر دور و یک واحد محبوبیت به سازمان اضافه می شود و در صورت قرار گیری در کنار یک نیروی طراحی دو نیروی ایده پردازی دو واحد محبوبیت به سازمان اضافه می شود.
تحلیل رقبا: حقوق هر نیروی تحلیل رقبا 1 واحد است که در ابتدای جذب پرداخت می گردد. به ازای استخدام هر نیروی تحلیل رقبا، در هردور به انتخاب شما یک واحد از درآمد یکی از رقبا کسر و به درآمد سازمان شما اضافه می گردد. ( اگر دو نیروی تحلیل رقبا داشته باشید میتوانید از یکی از رقبا دو واحد درآمدی و یا از دو نفر از رقبا نفری یک واحد درآمدی کسر و به درآمد سازمان خودتان اضافه می گردد.
تحقیق و توسعه : حقوق نیروهای تحقیق و توسعه تنها نیروهایی هستند که حقوقشان بجای کسر از ستون حقوق ها از ستون سود کسر می شود. در صورتی که بخواهید نیروی تحقیق و توسعه استخدام کنید باید 3 واحد از سود خود کم کنید.این نیروها در هر دور یک واحد به درآمد سازمان اضافه خواهند کرد.
مدیریت: مهمترین نیروی هر سازمان مدیران آن هستند. دو دسته مدیریت در بازی آوانگارد وجود دارد. مدیریت ارشد با حقوق 3 واحد و مدیران بازاریابی با حقوق 2 واحد. مدیران درآمدی را برای سازمان ایجاد نمی کنند ولی دسترسی به کارت های فعالیت را ایجاد میکنند. هر بازیکن میتواند فقط یک مدیر ارشد و یک مدیر بازاریابی در سازمان خود داشته باشد.
بحران در یک سازمان:
در صورتی که میزان سود یک سازمان صفر و یا منفی شود آن سازمان وارد بحران می شود. در این صورت آن بازیکن 3 دور فرصت دارد تا شرایط را اصلاح کند. برای اصلاح شرایط بازیکن میتواند یکی از نیروهای خود را اخراج کند و کارت آن را بسوزاند. در صورتی که پس از 3 دور بازی ، بحران سازمان برطرف نشود آن سازمان ورشکسته اعلام و از بازی خارج می شود و کارت های آن بازیکن سوخته خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه هر بازیکن در نوبت خود باید 2 کارت بردارد اگر قادر به برداشتن کارت جدید نباشد (مثلا حقوق او به 30 رسیده باشد) از بازی حذف می شود.
پایان و برنده بازی آوانگارد:
پس از پایان دور هشتم، بازی تمام می شود. بازیکنی که بیشترین میزان محبوبیت راکسب کرده باشد برنده بازی خواهد بود و در صورت تساوی بازیکنی که درآمد بالاتری داشته باشد برنده است.
دقت داشته باشید که اگر درآمد شما در منطقه قرمز رنگ (بین 41 تا 55) باشد عدد 40 به عنوان درآمد شما در نظر گرفته خواهد شد ولی در پایان بازی برای درآمد بین 41 تا 45 ، 3 واحد محبوبیت، برای درآمد بین 46 تا 50 ، 4 واحد محبوبیت و برای درآمد بین 51 تا 55 ، 5 واحد محبوبیت، در نظر گرفته خواهد شد.
قوانین بازی آوانگارد تک نفره :
از دسته کارت های نیروی انسانی 5 کارت از نوع تحلیل رقبا -تحقیق و توسعه، 5 کارت از نوع طراحی – تولید، 4 کارت از نوع کنترل پروژه – مدیریت بازاریابی و 4 کارت از نوع فروش – مدیریت ارشد را از بازی خارج کنید.
همانند قوانین بالا بازی را شروع کنید و سعی کنید محبوبیت برند سازمان خود را تا حد امکان افزایش دهید. در صورتی که میزان درآمد شما حداقل به 41 و میزان محبوبیت شماحداقل به عدد 12 برسد برنده بازی هستید.